Marisja.nl - contact opnemen

Wil je kennis maken? Ik help je graag op weg bij de volgende stap in jouw zichtbaarheid. 

Heb je een snelle vraag? Stuur gerust een WhatsApp.

Contact

Werken met Marisja.nl

Vragen? Offerte? Samenwerken? 

Wil je een offerte ontvangen voor het ontwerp van een nieuwe website of het ontwerp van een brochure, huisstijl, logo of visitekaartje? Heb je een vraag over jouw website of wil je met mij samenwerken? Stuur mij een e-mail. Ik reageer nog dezelfde dag. 

Let's connect!

Bereikbaarheid: 
Je kan mij 24 uur per dag een app of e-mail sturen. Bellen kan ook. Spreek iets in als je mijn voicemail krijgt, ik bel je snel terug. 

Marisja.nl 
Marisja Wigmore
Hillegommerdijk 297
2144 KP Beinsdorp
Telefoon: 06-22509742
E-mail: info@marisja.nl

BTW: NL002023801B39
KVK: 69327386

Connecten? LEUK!

Plan een gratis adviesgesprek

Wil je brainstormen over ondernemen? Ga je voor jezelf beginnen en loop je tegen vragen aan? Heb je tips nodig over het opzetten van je marketing of zoek je advies voor drukwerk? Plan een vrijblijvend adviesgesprek om kennis te maken. Ik luister graag naar je. 

Google reviews

 

Veel gestelde vragen

Natuurlijk een belangrijke vraag! De prijs van een website is erg afhankelijk van je wensen. Ik ben geen ‘vakkenvuller’ en omdat geen twee websites hetzelfde zijn werk ik niet met vaste prijspakketten. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Een logo ontwerpen is een creatief proces. We gaan ontdekken wat je wilt uitstralen met jouw visuele identiteit. Welke vormen, kleuren en lettertypes daarbij passen en hoe je jouw logo gaat gebruiken in je bedrijf. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Om een website op internet te plaatsen huur je ruimte op een server. Dit heet ‘hosting’. Het adres van je website is je domeinnaam. Er zijn veel verschillende aanbieders maar ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Wanneer je een website bij mij laat bouwen kan ik ook de hosting en domeinnaam voor je verzorgen. Zit je al bij een hostingbedrijf en wil je daar graag blijven? Dat kunnen we altijd bespreken. 

Een website moet je, net zoals een auto, goed onderhouden. Denk hierbij aan het periodiek checken en bijwerken van de techniek/software, zoals de WordPress core updates, plug-ins, thema’s en andere componenten van de website. Dit zorgt ervoor dat de website optimaal blijft werken en beschermd blijft tegen beveiligings-risico’s en dat eventuele bugs snel worden gevonden en opgelost. Ook valt hieronder het maken van back-ups, check op inlogpogingen van buitenaf, monitoren van meldingen etc. Ik bied verschillende onderhoudspakketten vanaf €349 per jaar.

Heb je een onderhoudspakket en maak ik een fout? Dat wordt natuurlijk opgelost zonder kosten. Wordt een fout veroorzaakt door anderen, heb je zelf iets gedaan of is de storing het gevolg van overmacht of systemen die niet goed functioneren? In dat geval ligt de fout niet bij mij en zal ik de kosten voor het oplossen in rekening brengen.

Net zoals een fysieke etalage moet ook de website regelmatig worden opgefrist of aangevuld met nieuwe thema’s teksten en afbeeldingen. Het uitvoeren van deze wijzigingen is geen standaard onderdeel van je onderhoudscontract, Je kunt dit zelf doen of je kunt mij inzetten via een strippenkaart of op nacalculatie.

Dit is bijna altijd mogelijk. Ik bekijk dan van tevoren de structuur en ‘achterkant’ van de huidige website. website. Vaak kunnen we de look & feel van je website aanpassen, terwijl alle content behouden blijft. Wil je hierover sparren? Plan een vrijblijvend inspiratiegesprek in mijn agenda. 

Drukwerk van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik kan (bijna) alles leveren op het gebied van drukwerk. Flyers, visitekaartjes, brochures, cadeaubonnen, stickers, kleding, reclameborden, verpakkingen, vlaggen, tassen, pennen, notitieblokken. Informeer gerust naar de prijzen. 

Scroll naar boven