Contact

Kennis maken of een vraag stellen? Plan een gratis inspiratiegesprek in mijn agenda.

Ik help je graag bij het uitstippelen van de volgende stap. 

Contact

Werken met Marisja.nl

Vragen? Sparren? Samenwerken? 

Let's connect!

Bereikbaarheid: 
Je kan mij 24 uur per dag een app of e-mail sturen. Bellen kan ook en als je mijn voicemail krijgt, spreek iets in, dan bel ik je snel terug.

Marisja.nl 
Hillegommerdijk 297
2144 KP Beinsdorp
Telefoon: 06-22509742
E-mail: info@marisja.nl

BTW: NL002023801B39
KVK: 69327386

Marisja OP SOCIAL MEDIA

Plan jouw inspiratiegesprek

Wil je brainstormen over drukwerk? Ga je voor jezelf beginnen en loop je tegen vragen aan? Heb je tips nodig over het opzetten van je marketing of communicatie? Plan een vrijblijvend inspiratiegesprek om kennis te maken. 

Google reviews

Veel gestelde vragen

Een van de meest gestelde vragen, maar ook de moeilijkste om te beantwoorden. De prijs van een website is erg afhankelijk van je wensen. Ik ben geen ‘vakkenvuller’ en omdat geen twee websites hetzelfde zijn werk ik niet met vaste prijspakketten. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Een logo ontwerpen is een creatief proces. We gaan ontdekken wat je wilt uitstralen met jouw visuele identiteit. Welke vormen, kleuren en lettertypes daarbij passen en hoe je jouw logo gaat gebruiken in je bedrijf. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Om een website op internet te plaatsen huur je ruimte op een server. Dit heet ‘hosting’. Het adres van je website is je domeinnaam. Er zijn veel verschillende aanbieders maar ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Wanneer je een website bij mij laat bouwen kan ik ook de hosting en domeinnaam voor je verzorgen. Zit je al bij een hostingbedrijf en wil je daar graag blijven? Dat kunnen we altijd bespreken. 

Ik raad je zeker aan je WordPress website goed te onderhouden. Zo blijft je website actief, veilig en ben je minder vatbaar voor hackers. Je kunt dit zelf doen of het door mij laten verzorgen. De kosten voor onderhoudspakket beginnen vanaf €149,- euro per jaar. Je website wordt periodiek onderhouden. Ik informeer je graag over de mogelijkheden en kosten. 

Dit is bijna altijd mogelijk. Ik bekijk dan van tevoren de structuur en ‘achterkant’ van de huidige website. website. Vaak kunnen we de look & feel van je website aanpassen, terwijl alle content behouden blijft. Wil je hierover sparren? Plan een vrijblijvend inspiratiegesprek in mijn agenda. 

Scroll naar boven