Marisja.nl - portfolio / creaties

Bekijk mijn creaties en de verhalen achter deze ontwerpen.  

Portfolio

Wat ben ik dankbaar voor alle mooie opdrachten. Samen met mijn fijne klanten heb ik prachtige creatieve reizen gemaakt waar ik hartstikke trots op ben. Natuurlijk voelt het ook een beetje ongemakkelijk om ze hier te plaatsen, maar het is wel een vraag die ik vaak krijg: “Waar kan ik jouw werk zien?” 

Dus hierbij… mijn creatieve reisdagboek. Nog niet alles is geplaatst maar ik probeer het regelmatig aan te vullen. 

Marisja.nl - Creaties

Lasergraveren

Met een lasergraveermachine kun je prachtige dingen maken en graveren in bijna alle materialen zoals hout, glas en metaal. Serveerplanken, Maatlepels, Borrelplanken, kledinghangers, labels.

Lees verder »

Website Esta Reflexzonetherapie

De website van esta werd een creatieve reis vol inspiratie. Van het eerste ontwerp tot de lancering, elke pagina en element is met liefde en zorg samengesteld. Ook hier zijn we er samen in geslaagd om Esther haar wensen om te zetten in een sterk ontwerp.

Lees verder »

Drukwerk Weddingplanner Trouwhartig

De nieuwe flyer/brochure van Trouwhartig en bijpassende visitekaartjes. We kozen voor een A5 wikkel brochure van biotop papier waardoor je een luxe uitstraling krijgt. De foto van de brochure komt terug op de visitekaarten en zo past alles mooi bij elkaar.

Lees verder »

Huisstijl Esta Reflexzonetherapie

Beweging, kleur, fris, drukpunten, groen, paars, zacht, ronding. Dat waren de kernwoorden die ik opschreef na onze brainstorm. Dat was de basis voor een eerste serie logo’s in verschillende vormen en kleuren. En dit is het resultaat.

Lees verder »

Website igro (typo)grafischontwerp

Voor Irene de Groot van igro (typo)grafischontwerp mocht ik een nieuwe website realiseren. Irene had zelf al een basis gemaakt voor het ontwerp. Dat hebben we samen uitgewerkt en het eindresultaat is een frisse website in haar huisstijl.

Lees verder »

Website Het Merkhuis

Op de splinternieuwe website van Het Merkhuis vind je informatie over de werkwijze, een aantal succesverhalen en een overzicht van alle creatieve makers en hun motivatie om op deze manier samen te werken.

Lees verder »

Website Roos Temme

De website van Roos Temme heeft een zachte uitstraling en lichte kleuren. Ook paste ik haar bestaande logo aan. Roos is Holistisch therapeut en heeft een eigen praktijk in Aalsmeer.

Lees verder »

Fietsmaatjes Hillegom Lisse

In oktober 2023 bestond Fietsmaatjes Hillegom Lisse 5 jaar en dat werd gevierd met speciale acties en activiteiten waaronder een feestavond en cadeautjes voor alle vrijwilligers. Marisja.nl mocht deze tassen, koffiemokken en pennen ontwerpen en leveren.

Lees verder »

Website Rieleks

Bij deze bestaande website van Rieleks Therapie werd ik ingeschakeld voor een update en optimalisatie.⁣ Eer zaten een paar gekke dingen in het ontwerp waardoor de website niet gebruiksvriendelijk was. ⁣Samen met eigenaresse Nicole Broers besprak ik de opties en na een grondige website-check en het veilig stellen van de data ging ik aan de slag. ⁣

Lees verder »
- Nog niet alles is hier geplaatst -

Kennismaken?

Ik vind het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en met ze te sparren. Stuur mij een bericht, dan plannen we een online kennismaking. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Scroll naar boven