Marisja.nl -Drukwerk

Marisja.nl ontwerpt en levert opvallend drukwerk met 100% kwaliteitsgarantie. 

Drukwerk Boutique

Drukwerk Boutique omschrijft het beste wat ik doe op het gebied van drukwerk. Ik help je bij het ontwerpen en bestellen van mooi drukwerk. We maken een ontwerp maar kijken ook naar de juiste keuzes voor materialen en afwerking. 

Ik kan je adviseren, het drukwerk voor je bestellen en ik doe een uitgebreide kwaliteitscontrole. En als ik 100% tevreden ben met het resultaat lever ik het drukwerk persoonlijk bij je af. 

 

Printing - Signing - Promotie - Cadeaus

Ik werk samen met verschillende leveranciers en kan (bijna) alles ontwerpen en leveren. 

Marisja.nl denkt mee en ontzorgt je volledig

Ontwerpen

Heb je een idee voor jouw drukwerk? Wil je kijken of het uitvoerbaar is en aan welke kosten je moet denken? Ik adviseer je graag

Kleine oplages

Heb je een banner nodig voor een beurs? Of wil je een kleine serie brochures laten maken? Informeer naar de prijzen en mogelijkheden. 

Personalisatie

Zoek je bijzondere items voor een bruiloft of event? Gepersonaliseerde cadeau’s of echte eye-catchers op jouw feest? Laten we sparren!  

100% kwaliteitsgarantie

Ik controleer het eindproduct voordat ik het bij je aflever en als ik niet tevreden ben verzorg ik een herdruk. Jij ontvangt altijd drukwerk waar je blij van wordt en trots op bent.  Heb je een vraag of wil je een offerte opvragen? Neem gerust contact op.

Veel gestelde vragen

Drukwerk van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik kan (bijna) alles leveren op het gebied van drukwerk. Flyers, visitekaartjes, brochures, cadeaubonnen, stickers, kleding, reclameborden, verpakkingen, vlaggen, tassen, pennen, notitieblokken. Informeer gerust naar de prijzen. 

Ik krijg regelmatig de vraag: “𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘯𝘰𝘨 𝘸𝘦𝘭 𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵𝘦𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘫𝘦𝘴 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨?” Tja, dat is voor iedereen verschillend maar ik vind het fijn om ze te hebben. Je hoeft er geen 1000 te bestellen maar een stapeltje in je tas is altijd een goed idee. Ik voel me dan beter voorbereid om interessante contacten te leggen en vraag ook anderen makkelijker om hun kaartje. ⁣

Ik werk met verschillende leveranciers en kan altijd van tevoren kijken wat de beste optie is om jouw drukwerk zo snel mogelijk te leveren.

Voor een visitekaart is een ander papier nodig dan voor een poster. En de afwerking is ook belangrijk. Is het voor eenmalig gebruik of zoek je duurzaam drukwerk? Ik vertel je graag over de mogelijkheden. 

Je kunt het vergelijken met gebak. Die kun je halen bij de supermarkt of bij de banketbakker. De supermarkt taartjes zijn goedkoper omdat ze in een fabriek gemaakt worden met standaard ingrediënten. Je hebt minder keuzes en maatwerk is geen optie. De banketbakker staat in alle vroegte op om met de grootste zorg de lekkerste gebakjes te maken. Wil je een andere smaak of vorm? Dat kan allemaal. Het wordt gemaakt met pure ingrediënten en veel liefde. Dat proef je… en daar betaal je graag iets extra’s voor. 

Er zijn zoveel mogelijkheden, glans, mat, laminaat, linnen, softtouch of krasvast. Ik heb een sample box met voorbeelden zodat je het zelf kunt zien en voelen voordat je een keuze maakt. 

Jazeker! Pennen, stickers, vlaggen, drinkflessen, t-shirts, petten, banners, tassen, buttons, snoepjes, blikjes, boekenleggers… ik kan nog uren doortypen maar ik kan bijna alles leveren. 

Natuurlijk wil je van tevoren weten wat het kost. Omdat er zoveel keuzes zijn is er geen standaard prijslijst maar ik zoek met veel plezier de prijzen voor je op. Bel mij gerust als je vragen hebt en een prijs wilt weten.

Creaties van Marisja.nl

Elke ontwerper heeft een eigen stijl. En voordat je met een ontwerper gaat samenwerken is het belangrijk om te ontdekken of de stijl past bij wat jij zoekt. Bekijk een overzicht van mijn werk.

Scroll naar boven