Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Huisstijl: Esta Reflexzonetherapie

Samen met Esther maakte ik in de afgelopen maanden een creatieve reis naar een volgende stap in haar praktijk. 

Benieuwd naar het proces? 

Dit is het dagboek van het logo ontwerp traject:

Na een gezamenlijke brainstormsessie waarin we dieper zijn ingegaan op haar praktijk, visie en wensen ben ik gestart met ontwerpen van een eerste serie logo’s. Een overzicht van 12 logo’s in verschillende vormen en kleuren met als basis een aantal kernwoorden uit onze brainstorm: beweging, kleur, fris, drukpunten, groen, paars, zacht, ronding, Esther.

Zo kon Esther gaan kijken en voelen welke elementen haar aanspraken en wat er niet resoneerde. Het gebruiken van de letter e voelde direct goed en met haar feedback ging ik aan de slag met een volgende ontwerpronde. En zo kwamen we in een aantal stappen steeds dichte bij het eindresultaat.

Toen we er eigenlijk al uit waren bleef ik het gevoel hebben dat we er ‘nog niet niet’ waren, maar voor 98%. Ik voegde een oranje kleur toe aan het verloop en daarmee werd het 100% een YES!
“Ik blijf er maar naar kijken” – “ik vind het zo mooi” – “het is al zo van mijzelf” – stuurde Esther mij na het definitieve ontwerp. Dat is wat ik wil bereiken met mijn ontwerpen.

En dit is het geworden. Esther heeft een hele serie met elementen die zij kan gebruiken voor drukwerk en social media. Het is niet zomaar een logo; het is een vertaling van Esther haar toewijding en persoonlijke benadering.

Dank je, Esther, voor het vertrouwen en de fijne creatieve samenwerking.

Wil je het logo zien shinen op haar nieuwe website: klik hier

 

Scroll naar boven