Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Angelique Aniba

Klant: Angelique Aniba
Opdracht: Logo & Huisstijl Ontwerp

Een opdracht vanuit Zuid-Afrika :-)

Angelique Aniba benaderde mij in maart terwijl zij tijdelijk in Zuid-Afrika was. We planden een kennismaking via zoom… ik in een dikke trui met een hagelbui op de achtergrond, zij in een zomers hemdje in de stralende zon.… haha!! Maar direct een klik en een supertof inspirerend gesprek. Wat een bijzondere vrouw!

Tijdens zo’n gesprek vraag ik je “het zomerse hemd van het lijf” over je wensen, voorkeuren, elementen, symbolen… en zo raakten we in gesprek over een tattoo op Angelique haar pols.

Het verhaal achter deze tattoo start bij ‘Hakuna Matata’ wat in het Swahili betekent; Geen zorgen, geniet. Maar ook zie je de letter A erin terug en de ‘standing tree’ positie van de yoga. Een prachtige illustratie met een bijzondere betekenis en energie.

Angelique heeft al 20 jaar een eigen praktijk in Noordwijk. Je kunt bij haar terecht voor #humandesign #chocoshift#magischemassages en #holistische gezichtsbehandelingen. Alle elementen komen samen in deze illustratie. Mijn creatieve brein ging direct aan bij dit verhaal.

We maakten samen een creatieve ontwerp reis en ik stuurde haar paar series met verschillende ontwerpen om te ervaren en te voelen en samen de juiste richting te bepalen. Deze versie met haar tattoo verwerkt in een cirkel kreeg direct een volmondig JA… Waarbij ze zei: “en de 2 lijnen eronder doen mij denken aan een blije smiley.”

Een heerlijke opdracht, met fijne spraakberichten over en weer…. super inspirerend en met heel veel plezier!

@angelique.aniba: veel plezier met je nieuwe logo en bedankt voor de toffe opdracht. 


Scroll naar boven