Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Huisstijl & Website Annelies van Eijck

Voor Annelies van Eijck – Virtueel Assistent maakte ik de huisstijl en website. Een prachtige opdracht, die ik met veel plezier heb uitgevoerd. 

Haar logo is gebaseerd op een schilderij dat Annelies erg mooi vond. En je ziet er ook haar initialen (de a en de e) in terug.  

Zij plaatste er een post over en stiekem genoot ik mee van de reacties die zij kreeg: “Het past zo goed bij je” – “er is te zien hoeveel liefde en aandacht er aan is besteed” – “professioneel, krachtig en vriendelijk” – “zorgvuldig uitgewerkt”.

Het was ook echt weer zo’n tof project: Na een fase waarin we de stijl en sfeer bepalen ben ik gestart met het basisontwerp en het bewerken van het beeldmateriaal, terwijl Annelies aan de slag ging met het schrijven van de teksten.

Tijdens ons wekelijkse voortgangsgesprek keken we samen naar de indeling en planning. Samen overleggen en voelen of we nog op de goede weg zijn. Maar we spraken ook over allerlei dingen waar je als startend ondernemer tegenaan loopt. Ik blijf het zo tof vinden dat ik mijn ervaring kan delen en anderen daarmee kan helpen.

En nadat de website bijna klaar was hebben we alles uitvoerig getest, waar nodig aanpassingen gedaan zodat hij volledig schaalbaar is op verschillende apparaten en alle puntjes op de i en de ë gezet. 😉

Ik ken Annelies al bijna 20 jaar, we zijn oud-collega’s en er is een mooie vriendschap ontstaan. Zij is gedreven, loyaal, betrouwbaar en heeft een scherp oog voor details. Heerlijk om mee samen te werken! We hebben hard gewerkt maar ook ontzettend veel gelachen tijdens deze opdracht. Work hard – Play hard!. 

Je kunt de website hier bekijken: www.anneliesvaneijck.nl

Scroll naar boven