Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

OPTIJD Nalatenschappen

Naam klant: Patricia Paddenburg 
Bedrijf: OPTIJD Nalatenschappen
Ontwerp: Logo & Huisstijl

Soms is een bestaand logo toe aan een her-ontwerp. Bijvoorbeeld omdat er geen goed bestand is van het logo. Geen scherpe afbeelding waardoor je het niet kan uitvergroten en/of gebruiken voor drukwerk. Of je bent toe aan een volgende stap in je bedrijf.

Dat was ook zo bij Patricia, van OPTIJD Nalatenschappen. Zij was niet meer helemaal blij met het bestaande logo maar wel met de vorm en de symboliek van ‘de boom’ met levende takken en wortels, boven en onder de grond. Haar verhaal bij dit logo is prachtig, alleen kon de uitvoering wel een opfrisbeurt gebruiken.

Ik ging voor haar aan de slag en maakte dit nieuwe ontwerp. De boom heeft nu een mooie ronde vorm, hij lijkt een gespiegeld, maar het zijn twee aparte ontwerpen. Onderin zijn er takken en wortels. We hebben opnieuw naar de kleuren en lettertypes gekeken en dit is het eindresultaat. 

Ook heb ik een aantal losse elementen voor haar gemaakt zodat zij die kan gebruiken in haar huisstijl, social media en website. De boom los, een achtergrond met bladeren, en een cirkel met takken en bladeren.

Alle logo bestanden heb ik in verschillende kleuren en bestandstypes aangeleverd, met en zonder transparante achtergrond en ook een volledig witte versie, mooi voor gekleurd drukwerk of social media. Het is multi inzetbaar en heel herkenbaar op deze manier.

Schuif over de afbeelding voor een voor & na – effect.

OPTIJD Nalatenschappen is gespecialiseerd in het afwikkelen van en adviseren over nalatenschappen. Kijk voor meer informatie op de website: OPTIJD Nalatenschappen.

Scroll naar boven