Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Huisstijl & Website Pieternel Kuijpers

Pieternel Kuijpers is gespecialiseerd in interieurontwerp en verbouwingen – Ik mocht haar huisstijl en website ontwerpen. 

Tijdens ons eerste gesprek vertelde zij vol passie over haar projecten en liet zij mij prachtige ontwerpen zien.
Ik ging direct ‘aan’ van haar stijl.

Ze had een duidelijk beeld voor ogen en dat werd de basis voor haar nieuwe logo; Stijlvol, rustig, ronde vormen, initialen, warme kleuren en multi-inzetbaar voor haar branche.

In een aantal fases kwamen we samen tot dit definitieve ontwerp. Met de waarden: stijlvol – zacht – structuur – creatief – anders denken – (buiten de lijnen durven gaan) ;-)

Het definitieve ontwerp heb ik uitgevoerd in verschillende lay-outs en kleuren – met en onder tekst. Lekker bruikbaar!

Pieternel adviseert over elk facet van een verbouwing en vertaalt persoonlijke wensen, ideeën en voorkeuren naar een stijlvolle, eigen, warme leef- en/of werkruimte. – Haar nieuwe logo past helemaal bij dat verhaal en haar uitstraling.

Ik hou enorm van dit soort logo’s (maar dat zie je stiekem ook aan mijn eigen logo…. )

Na het logo zijn we gestart met de website. De foto’s van haar projecten spreken voor zich en hebben natuurlijk een prominente plaats gekregen in dit ontwerp.

Ook hebben we gebruik gemaakt van een aantal “voor & na sliders” die op een interactieve manier laten zien hoe verbluffend het resultaat kan zijn na een verbouwing.

Pieternel vertaalt persoonlijke wensen, ideeën en voorkeuren naar een stijlvolle, eigen, warme leef- en/of werkruimte. – Haar nieuwe website is een professionele portfolio en past helemaal bij haar verhaal en haar uitstraling. 

Benieuwd naar haar website en de voor & na foto’s met verbluffende verschillen? Check www.pieternelkuijpers.nl

Scroll naar boven