Website YouTree

Op de laatste dag van 2020 ging hij officieel live! De website van Eveline Stijers van YouTree Coaching & Reiki. . Wat was dit weer een mooi proces. De start was bijzonder, want door corona was het niet mogelijk om persoonlijk kennis te maken maar ook via zoom was er direct een klik tussen Eveline en mij. Fijn als het zo goed voelt.

We gingen samen aan de slag. Sparren over lay-out en inhoud, het invullen van mijn handige ‘ontwerp checklist’, Eveline begon met het schrijven van haar teksten en ik met het ontwerpen van de website. Regelmatig hadden we contact over de status en in de laatste fase planden we een aantal online sessies om samen de laatste details en aanpassingen door te spreken. En toen was het zover: met een druk op de knop ging de website online.

Ook altijd weer een beetje gek als zo’n opdracht afgerond is. Ik doe dit werk met zoveel passie dat ik echt volledig in het proces zit en na oplevering een beetje moet ontwennen, moet loslaten. Niet dat ik in een gat val hoor, want ondertussen ben ik alweer gestart met de volgende opdracht. Maar elke website is ook een stukje van mezelf. Dat is hoe ik het liefste werk en waar ik energie van krijg.

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? www.youtree.nl