Website YouTree

Op de laatste dag van 2020 ging hij officieel live! De website van Eveline Stijers van YouTree Coaching & Reiki. . Wat was dit weer een mooi proces. De start was bijzonder, want door corona was het niet mogelijk om persoonlijk kennis te maken maar ook via zoom was er direct een klik tussen Eveline en mij. Fijn als het zo goed voelt.

We gingen samen aan de slag. Sparren over lay-out en inhoud, het invullen van mijn handige ‘ontwerp checklist’, Eveline begon met het schrijven van haar teksten en ik met het ontwerpen van de website. Regelmatig hadden we contact over de status en in de laatste fase planden we een aantal online sessies om samen de laatste details en aanpassingen door te spreken. En toen was het zover: met een druk op de knop ging de website online.

Ook altijd weer een beetje gek als zo’n opdracht afgerond is. Ik doe dit werk met zoveel passie dat ik echt volledig in het proces zit en na oplevering een beetje moet ontwennen, moet loslaten. Niet dat ik in een gat val hoor, want ondertussen ben ik alweer gestart met de volgende opdracht. Maar elke website is ook een stukje van mezelf. Dat is hoe ik het liefste werk en waar ik energie van krijg.

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? www.youtree.nl

Logo Just Jo Fotografie

Mijn schoonzus maakt prachtige foto’s en krijgt steeds meer opdrachten. Haar natuurfoto’s hebben al een paar keer de media gehaald. Check haar Instagram: @jolanda_prins_

Maar er was nog geen logo, dus gingen we samen aan de slag. Ik ontwierp een herkenbaar logo in haar favoriete kleur. En toen ze niet kon kiezen maakten we ze gewoon allebei. Omdat het kan!

Bij mij krijg je altijd diverse vormen aangeleverd, zodat je het logo ook direct kunt gebruiken drukwerk en digitaal gebruik, zoals Instagram en Facebook.

Stickers Dutchgift.store

Ohwww, van deze opdracht werd ik zelf ook weer zooooo enthousiast. Ik mocht aan de slag voor Mariëlle en Susan van Dutch Gift.store; een webshop voor originele cadeaus met een Hollandse touch. Zij leveren over de hele wereld en hoe leuk is het om de pakketten te voorzien van stickers met een Hollandse uitstraling.

Ik maakte een ontwerp voor deze ronde sluitstickers, die gebruikt worden bij het verpakken van cadeau’s en bestellingen. En ‘denkend aan Holland’ ging ik natuurlijk voor de kleuren van de Nederlandse vlag in combinatie met Nederlandse iconen zoals de molen en grachtenpanden. ⁣

En toen ik zo lekker aan het ontwerpen was, leek het mij leuk om ze te verrassen met een cadeautje van Marisja.nl. Dus ik bestelde ook een rol stickers met hun QR code. Zo leuk om klanten extra blij te maken met een extra cadeautje. Kijk hier voor de webshop van DutchGift.store

 

Logo Update Schoonheidssalon Helen

Je logo door de wasstraat! – Soms is een logo toe aan een opfris beurt. Het is dan niet nodig om een heel nieuw logo te ontwerpen maar het bestaande ontwerp heeft wat extra liefde en aandacht nodig.⁣

Zo was het ook bij het logo van Schoonheidssalon Helen uit Hillegom. Helen had geen scherp digitaal bestand en ook al werkt dat prima voor schermen, bij drukwerk zie je dat verschil ineens heel duidelijk.

Dus toen ik voor Helen aan de slag ging met een drukwerk bestelling en bleek dat er geen goed bestand was heb ik Helen haar logo digitaal nagetekend en wat opgefrist met kleur en zachte lijnen.

Nu heeft zij een super scherp bestand met transparante achtergond. Zo tof om te zien hoe blij je iemand kan maken met zo’n vernieuwd logo. ⁣Helen is met haar logo update weer helemaal klaar voor 2021. ⁣Ik ben benieuwd hoe dit staat op haar nieuwe drukwerk. ⁣

Logo Goulmy Travel

Ik heb weer zo’n fijne opdracht afgerond! Ik mocht een logo ontwerpen voor Iris Goulmy van Goulmy Travel. Iris is zelfstandig reisadviseur en ontzorgt reizigers met persoonlijke aandacht en advies op maat. Maar als je denkt aan ‘reisbranche’ dan weet je ook direct dat Iris een bizar jaar heeft met veel onzekerheden.⁣

Iris is niet alleen een superleuk, lief, gedreven en positief mens, maar ook een echte ondernemer. Zij gebruikt deze maanden om vooruit te kijken en tijd te besteden aan de volgende stap als ondernemer. ⁣

Iris is aangesloten bij Personal Touch Travel maar wilde ook graag een eigen identiteit voor Goulmy Travel. En die is er nu met dit nieuwe logo in frisse kleuren: “Goulmy Travel – taking care of your trip.” ⁣<—- en dat doet ze!

Logo Peutersport Bollenstreek

Sporten met je peuter! Een geweldige manier om te ontdekken hoe leuk het is om samen te bewegen.
Ik werd benaderd voor het ontwerpen van een kleurrijk logo en website voor Peutersport Bollenstreek. Het werd een sportieve beer, hun mascotte en natuurlijk met een tulp in het logo verwerkt. Wat een heerlijke opdracht!

Peutersport Bollenstreek is in november 2020 gestart op verschillende locaties in Lisse en Noordwijk. Kijk hier voor meer informatie of het aanvragen van een gratis proefles.

Website Readingpraktijk Focus

Monique benaderde mij voor haar website. Zij had via via over mij gehoord en onze eerste kennismaking deden we via een video call. We hadden direct een goede klik en na een informatief gesprek over de mogelijkheden mocht ik een offerte uitbrengen en voor Monique aan de slag. Samen dachten we na over haar bedrijfsnaam, de kleuren, de sfeer, de foto’s. Monique haar dochter heeft het logo voor haar ontworpen, een prachtige samenwerking.

Wil je de website bekijken? Dat kan via deze link: Readingpraktijk Focus

Logo Jouw Balanz

De naam Jouw Balanz heb ik bedacht voor mijn vriendin Manon, zij begon haar eigen bedrijf en wilde een frisse, pakkende naam. En natuurlijk maakte ik daar ook een mooi logo bij in Manon haar favoriete kleuren. ⁣Binnenkort gaan we van start met het ontwerp van de website.

 

Corona Flyer Seray

Tijdens de corona periode hield ik wekelijks, soms dagelijks contact om de website altijd up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen. Toen de horeca weer mocht starten heb ik deze flyer met informatie over de corona maatregelen ontworpen voor Seray, volledig in de huisstijl van het restaurant.