Mijn missie?
To make people happy

Wat ik voor je kan doen

Mooie dingen creëren en klanten blij maken! 

Als creatief gevoelsmens, werk ik vanuit mij hart en gevoel. We zoeken samen net zolang tot het ontwerp helemaal past bij jou als opdrachtgever. En daarbij geef ik je advies over de functionele keuzes voor materialen, kleuren en vormen. Als een ontwerp echt klopt, voelt het voor jou alsof je het zelf gemaakt hebt. 

Werkwijze

Mijn samenwerking met nieuwe klanten begint meestal met een inspiratiegesprek waarin we kennismaken en je wensen bespreken. Hoe kan ik je helpen? Is er een deadline? Wat is je budget? En belangrijk: Is er een klik? Het hebben van vertrouwen en een goed gevoel is een belangrijke basis voor onze samenwerking. 

Jouw wensen werk ik uit in een uitgebreid voorstel zodat je precies weet waar je aan toe bent.  En ga je aan van mijn voorstel? Zeg je volmondig JA? Dan ga ik bomvol energie en enthousiasme voor je aan de slag.  We hebben regelmatig contact en laten we ook zeker evalueren en eerlijk zijn. Kom maar op met die feedback! Lekker leerzaam.

Ik ben goed bereikbaar en duidelijk in communiceren en in de afspraken die we maken.

Marisja.nl regelt alles op het gebied van drukwerk en digitale media.

Website

Een creatieve reis naar jouw nieuwe website of een update van je bestaande website. 

Logo

Welk logo past het beste bij jou en je bedrijf? Ontdek het  tijdens het ontwerp traject..

Huisstijl

Hoe zorg je voor een herkenbare huisstijl en gebruik van jouw logo? Ik vertel je er graag over. 

Drukwerk

Alles wat je kunt printen. Stickers, flyers, visitekaart, brochures of bedrijfskleding en belettering.

Beheer

Het beheren of aanpassen van je website kun je volledig uit handen geven. 

Hosting

Een totaalpakket onder één dak.  Hosting, domeinnaam, e-mail en onderhoud van je website. 

Persoonlijk

Ontwerpen van bijzondere items voor events of zakelijke geschenken. Gepersonaliseerd en uniek.

Strategie

Samen sparren over jouw merk en de groei van (de volgende stap in)  je bedrijf. Merkherkenbaarheid 

Kennismaken? Je kunt geheel vrijblijvend een inspiratiegesprek plannen in mijn agenda. 

Heb je een snelle vraag? 

Stuur mij gerust een WhatsApp.

Drukwerk Boutique

Drukwerk Boutique omschrijft het beste wat ik doe op het gebied van drukwerk. Ik help je bij het ontwerpen en bestellen van mooi drukwerk. We maken een ontwerp maar kijken ook naar de juiste keuzes voor materialen en afwerking. Ik kan je adviseren, het drukwerk voor je bestellen en ik doe een uitgebreide kwaliteitscontrole. Pas als ik 100% tevreden ben met het resultaat lever ik het drukwerk persoonlijk bij je af. 

Ontwerpen

Heb je een idee voor jouw drukwerk? Wil je kijken of het uitvoerbaar is en aan welke kosten je moet denken? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op. Ik adviseer je graag

Kleine oplages

Hoe groter de aantallen hoe goedkoper het wordt, maar soms zijn kleine oplages van 10 of 20 stuks ook al heel betaalbaar. Of ik kan een proefdruk laten maken voor je. 

Kwaliteit

Ik ga altijd voor de best haalbare kwaliteit. Half werk leveren kan ik niet en accepteer ik ook niet van mijn leveranciers. Als ik jouw drukwerk niet mooi vind gaat het retour. 

Het verhaal achter mijn logo

“Mijn eigen logo is op het oog eenvoudig. Een cirkel met een M. Het is lekker herkenbaar en multi inzetbaar. Voor mij heeft dit logo een verhaal: De sierlijke M staat voor mijn persoonlijke aanpak als vrouwelijke ondernemer en mijn creativiteit. De vlakverdeling die ontstaat door de M gaat over mijn veelzijdigheid en verschillende vakgebieden. De perfecte cirkel staat voor structuur, focus en kwaliteit. En natuurlijk staat de cirkel ook voor het totale pakket aan diensten dat ik mijn klanten kan bieden. Zichtbaarheid van A t/m Z onder één dak.

Het pootje van de M staat buiten de cirkel want ik denk, loop en kleur graag buiten de lijntjes. Ik doe de dingen vaak anders dan anderen.... Anders denken, out of the box, omdenken, advies geven, coachen tijdens het proces van ontwerpen. Het gebeurt allemaal...als vanzelf.. "

Scroll naar boven