Wat ik voor je kan doen

Marisja.nl creëert zichtbaarheid voor ondernemers. 

Een goed werkende website, een herkenbare huisstijl en drukwerk dat kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. 

We gaan samen aan de slag tot het ontwerp helemaal past bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Daarbij geef ik je advies over de functionele keuzes voor materialen, kleuren en vormen. Als een ontwerp echt klopt, valt alles op zijn plek.

Een website, logo of drukwerk… het moet ‘echt van jou zijn’ en voelen alsof je het zelf hebt gemaakt. . 

Werkwijze

Mijn samenwerking met nieuwe klanten begint meestal met een inspiratiegesprek waarin we kennismaken en je wensen bespreken. Hoe kan ik je helpen? Is er een deadline? Wat is je budget? En belangrijk: Is er een klik? Het hebben van vertrouwen en een goed gevoel is een belangrijke basis voor onze samenwerking. 

Jouw wensen werk ik uit in een uitgebreid voorstel zodat je precies weet waar je aan toe bent.  En ga je aan van mijn voorstel? Zeg je volmondig JA? Dan ga ik bomvol energie en enthousiasme voor je aan de slag.  We hebben regelmatig contact en laten we ook zeker evalueren en eerlijk zijn. Kom maar op met die feedback! Lekker leerzaam.

Ik ben goed bereikbaar en duidelijk in communiceren en in de afspraken die we maken.

Website & Huisstijl

Het ontwerpen van jouw website is maatwerk. Elke ondernemer en onderneming is anders. We bespreken uitgebreid jouw wensen en voorkeuren en op basis van die informatie ga ik een ontwerp maken dat echt bij je past.

Als jouw website live gaat voelt het alsof je hem zelf gemaakt hebt. Het is jouw verhaal, jouw digitale etalage. 

Website

Een website ontwerp traject bestaat uit verschillende fases waarin we samen aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw website. We starten met een structuur gesprek waarin we de look & feel bepalen. Daarna ga ik een eerste ontwerp maken. Elke fase sluiten we af met een overleg. De website is een digitale etalage en een verlengstuk van jouw merk. Het moet voelen alsof je hem zelf ontworpen hebt. 

Logo

Ik vind het belangrijk dat een logo en huisstijl herkenbaar is en jouw visuele verhaal vertelt. Natuurlijk moet het mooi zijn maar ook functioneel en multi-inzetbaar. Jouw logo en huisstijl moet overal te gebruiken zijn en een herkenbare indruk achterlaten bij leveranciers en (nieuwe) klanten. Niet zomaar een plaatje maar een beeldmerk en sfeer waar je met plezier mee werkt en een krachtig verhaal bij kunt vertellen. En waar je als ondernemer hartstikke trots op bent.

Social Media

Heb je moeite met social media? Wat moet je plaatsen en op welke platforms zitten jouw potentiële klanten? Met een aantal social media templates wordt het plaatsen van content een stuk makkelijker. Maak het niet te moeilijk voor jezelf. Ik kan jou helpen met het ontwerpen van templates en het bepalen van de juiste strategie. Ik kan het volledig uit handen nemen maar ook in een mentorschap helpen bij dit proces. 

Marisja.nl regelt alles op het gebied van drukwerk en digitale media.

Website

Een creatieve reis naar jouw nieuwe website of een update van je bestaande website. 

Logo

Welk logo past het beste bij jou en je bedrijf? Ontdek het  tijdens het ontwerp traject..

Huisstijl

Hoe zorg je voor een herkenbare huisstijl en gebruik van jouw logo? Ik vertel je er graag over. 

Drukwerk

Alles wat je kunt printen. Stickers, flyers, visitekaart, brochures of bedrijfskleding en belettering.

Beheer

Het beheren of aanpassen van je website kun je volledig uit handen geven. 

Hosting

Een totaalpakket onder één dak.  Hosting, domeinnaam, e-mail en onderhoud van je website. 

Persoonlijk

Ontwerpen van bijzondere items voor events of zakelijke geschenken. Gepersonaliseerd en uniek.

Strategie

Samen sparren over jouw merk en de groei van (de volgende stap in)  je bedrijf. Merkherkenbaarheid 

Kennismaken? Je kunt geheel vrijblijvend een inspiratiegesprek plannen in mijn agenda. 

Heb je een snelle vraag? 

Stuur mij gerust een WhatsApp.

Het verhaal achter mijn logo

“Mijn eigen logo is op het oog eenvoudig. Een cirkel met een M. Het is lekker herkenbaar en multi inzetbaar. Voor mij heeft dit logo een verhaal: De sierlijke M staat voor mijn persoonlijke aanpak als vrouwelijke ondernemer en mijn creativiteit. De vlakverdeling die ontstaat door de M gaat over mijn veelzijdigheid en verschillende vakgebieden. De perfecte cirkel staat voor structuur, focus en kwaliteit. En natuurlijk staat de cirkel ook voor het totale pakket aan diensten dat ik mijn klanten kan bieden. Zichtbaarheid van A t/m Z onder één dak.

Het pootje van de M staat buiten de cirkel want ik denk, loop en kleur graag buiten de lijntjes. Ik doe de dingen vaak anders dan anderen.... Anders denken, out of the box, omdenken, advies geven, coachen tijdens het proces van ontwerpen. Het gebeurt allemaal...als vanzelf.. "

Drukwerk Boutique

Drukwerk Boutique omschrijft het beste wat ik doe op het gebied van drukwerk. Wil je daar meer over lezen?

Scroll naar boven