Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Website: Praktijk in de Roos

Roos benaderde mij voor haar nieuwe website. Zij had mijn naam doorgekregen via Jacqui van Yogastudio Timelezz. 

We planden een inspiratiegesprek waarin we Roos haar wensen en voorkeuren uitgebreid bespraken. Ik maakte een offerte en ondertussen begon er in mijn hoofd al een creatief proces. 😊

Roos reageerde enthousiast op mijn voorstel en we gingen aan de slag. Ik begon met het logo, want het bestaande vierkante logo mocht wat zachter worden. Het werd een cirkel. 

Daarna ging ik aan de slag met haar website. Roos schreef zelf de teksten en @marie.broeckman maakte een hele toffe fotoserie. En zo ontstond er een prachtig geheel. Een website met een zachte uitstraling en een mooie vertaling van Roos haar verhaal en bedrijf: @holistischpraktijkinderoos.

Roos is Holistisch therapeut, ademcoach, Reiki master, Cacao facilitator en Yoga Nidra instructor. In haar fijne praktijk in Aalsmeer helpt zij vele cliënten op het gebied van coaching, mindfulness, ademwerk, energetisch werk en spiritualiteit. Ook geeft zij regelmatig workshops op inspirerende locaties.

Je kunt de website hier bekijken: www.roostemme.nl

Scroll naar boven