Marisja.nl - creatief ontwerpbureau

Website: Winst in de Praktijk

Naam klant: Miranda van Huis 
Bedrijf: Winst in de Praktijk
Ontwerp: Logo, website & drukwerk

Miranda ontzorgt ondernemers volledig bij hun financiën. Ik mocht voor Miranda een website ontwerpen en tijdens ons eerste gesprek bleek dat zij ook toe was aan een ander logo. 

In het verhaal van het logo komt ‘sparen’ en ‘huis’ terug. De website werd volledig schaalbaar en ook mocht ik visitekaarten ontwerpen. Met een krachtige foto erop, haar bedrijfsgegevens en een QR code naar haar website. Lekker fris en een mooie kwaliteit. ⁣⁣

Inmiddels is de tweede serie kaarten al besteld want Miranda heeft ze allemaal weggegeven. 

⁣Ik krijg regelmatig de vraag: “𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘯𝘰𝘨 𝘸𝘦𝘭 𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵𝘦𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘫𝘦𝘴 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨?” Tja, dat is voor iedereen verschillend maar ik vind het fijn om ze te hebben. Je hoeft er geen 1000 te bestellen maar een stapeltje in je tas is altijd een goed idee. Ik voel me dan beter voorbereid om interessante contacten te leggen en vraag ook anderen makkelijker om hun kaartje. ⁣

Je kunt de website hier bekijken: www.winstindepraktijk.nl

Scroll naar boven