Marisja.nl - website ontwerp

Heb jij een digitale etalage? Zorg voor een website die jouw merk in de spotlight zet. 

Jouw digitale etalage

Een website moet goed werken en professionaliteit uitstralen.

Online communicatie zie je overal. Potentiële klanten zoeken en vergelijken op internet. Ze gebruiken je website om een gevoel te krijgen bij jou en je bedrijf. Marisja.nl helpt ondernemers bij het creëren van zichtbaarheid. 

Heb jij al een website?
Kijk regelmatig kritisch naar je eigen website. Voldoet deze nog aan jouw online doelstellingen en verwachtingen van de bezoekers? De etalage van een winkel wordt ook regelmatig vernieuwd, doe dat ook bij je online winkel. 

Heb jij nog geen website?
Je website is een online visitekaartje, jouw digitale etalage voor je klanten. Wat is je aanbod? Wat kan de klant verwachten als ze jouw product of dienst afnemen? Vertel het met jouw eigen woorden op een website die jouw verhaal vertelt. 

Sparren? 
Wil je een keertje geheel vrijblijvend sparren over jouw bestaande of nieuwe website?  Ik vind het leuk om kennis te maken, met je mee te denken en advies te geven over functionele keuzes voor marketing en strategie. Als een ontwerp echt klopt, valt alles op zijn plek.

Werkwijze

We gaan samen op een creatieve reis!

Mijn samenwerking met nieuwe klanten begint met een inspiratiegesprek waarin we kennismaken en je wensen bespreken. Waar ben je naar op zoek? Hoe kan ik je helpen? Wat zijn je wensen en budget? En heel belangrijk: Is er een klik? Het hebben van vertrouwen en een goed gevoel is een belangrijke basis voor onze samenwerking. 

Jouw wensen zet ik in een uitgebreid voorstel zodat je precies weet waar je aan toe bent. Krijg je enthousiaste kriebels bij het lezen van mijn offerte? Zeg je volmondig JA? Dan ga ik bomvol energie voor je aan de slag. We hebben regelmatig contact, ik ben goed bereikbaar en luister graag naar je.

Het ontwerptraject van een website bestaat uit meerdere fases die we samen bepalen. Als een fase is afgerond en we daar allebei blij mee zijn gaan we door naar de volgende. Zo vervolgen we stap voor stap onze reis tot onze eindbestemming. Als jouw website live gaat voelt het alsof je hem zelf gemaakt hebt. Het is jouw verhaal, jouw digitale etalage. Vergeet niet te genieten tijdens deze reis!

Voelen, lezen, doen... denk als je klant.

Een website maak je niet voor jezelf. Stel jezelf 3 vragen als je ermee aan de slag gaat. Wat voelt, leest of doet jouw (nieuwe) klant bij het bezoeken van jouw website: 

  1. Hoe wil je dat de bezoeker zich voelt? 
  2. Wat wil je de bezoeker vertellen/laten zien? 
  3. Welke actie wil je de bezoeker laten doen? (Call To Action) 

Hoe kan ik je helpen?

Responsive

Elke website die ik maak is responsieve (schaalbaar). Dit betekent dat je hem op alle apparaten goed kunt bekijken. Zoals een laptop, tablet of mobiele telefoon.. 

Look & Feel

Heb je al een logo of huisstijl? Dat kan een mooie basis zijn voor het ontwerp van de website. We gebruiken de kleuren en elementen van jouw huisstijl zodat alles mooi bij elkaar past. 

Webshop

Wil je online producten verkopen? Heb je alleen een betaal- en download functionaliteit nodig of een volledige webshop? Laten we samen jouw wensen bespreken en de opties bekijken. 

Creaties van Marisja.nl

Logo & Huisstijl

Je huisstijl bepaalt voor een groot deel de eerste indruk. 

Een goed ontwerp versterkt jouw merk. Wil je daar meer over lezen?

Scroll naar boven